Over Ons

Harteman is een verzamelnaam voor tal van activiteiten in de civiele techniek en de handel- en transportsector. Wij staan voor gedegen processen, langdurige samenwerkingsverbanden en een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Harteman vindt zijn oorsprong in 1978. Toen besloot Cor Harteman een Tielse zand- en grindhandel over te nemen. Belangrijkste activiteiten waren het op- en overslaan van losgestorte goederen en het verhandelen van allerhande soorten zand en grind. In de loop der tijd zijn door de komst van beide zonen van Cor Harteman de diensten uitgebreid met grondverzet, wegenbouw en transport. Zo biedt Harteman opdrachtgevers een totaalpakket aan. Letterlijk van de eerste schop in de grond tot de oplevering van compleet ingerichte wegen en bedrijfsterreinen. Inmiddels is de derde generatie Harteman actief in het bedrijf.


Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Harteman Holding B.V. is de moedermaatschappij van een drietal toonaangevende werkmaatschappijen: Harteman Zand- & Grindhandel B.V., Harteman Weg- en Waterbouw B.V. en Harteman Verhuur B.V. De processen, activiteiten en diensten van Harteman zijn erkend en gecertificeerd volgens uiteenlopende normen, richtlijnen en keurmerken. Verder participeert Harteman samen met K3Delta in de Tielse Loswal Combinatie (TLC).

Harteman is een partner die overheden, bedrijven en particulieren een totaalpakket biedt: van het onderzoeks- en ontwerpstadium tot de realisatie-, onderhouds- en beheerfase. Maar bovenal zijn wij een partner met een duidelijk doel: