Bouw- en woonrijp maken Multifunctionele Accommodatie te Lienden.

De multifunctionele accommodatie te Lienden, beter bekend als het “Kulturhus” is een complex waarin een groot aantal maatschappelijke voorzieningen zullen vestigen om op deze manier een efficiëntere samenwerking te bewerkstelligen.
In opdracht van de Stichting Woningbeheer Betuwe gaat Harteman Weg- en Waterbouw B.V. haar steentje bijdragen aan de bouw van dit pand door het plangebied “bouwrijp” te maken. Dat wil zeggen de aanleg van riolering, het uitvoeren van grondwerk en het aanleggen van bouwstraten waarvan tijdens de bouw gebruik zal worden gemaakt. Na afronding van de bouwwerkzaamheden zal Harteman eveneens zorg dragen voor het “woonrijp”  maken. Dit houdt in de totale inrichting van het buitenterrein rond het Kulturhus alsmede de reconstructie van het Koningin Beatrixplein en de Verbrughweg gelegen tussen Vredelust en de kruising met de Doktor van Noortstraat.
Op 26 maart 2012 zal een start worden gemaakt met de aanleg van het bouwterrein en naar verwachting zal het totale project medio 2013 worden opgeleverd.
 


Deel dit artikel

Nieuwsarchief