Harteman slaagt met vlag en wimpel voor Keurmerk Transport & Logistiek

Het verkrijgen van het Keurmerk Transport & Logistiek gaat niet over één nacht ijs. Deze certificering vereist namelijk een solide voorbereiding, de nodige aandacht en voortdurende bijsturing. Is het Keurmerk eenmaal behaald, dan volgt om de drie jaar een audit. Onlangs is de audit afgenomen bij Harteman in Tiel. Wij zijn met vlag en wimpel geslaagd voor deze audit! Binnen de firma Harteman zijn wij trots op dit behaalde Keurmerk, dat van toepassing is op ons logistieke systeem. Bovendien zijn er relatief weinig bedrijven gecertificeerd op dit gebied en kunnen wij ons hiermee onderscheiden in de transportmarkt.

Het Keurmerk Transport & Logistiek wordt niet zomaar behaald, maar vergt de nodige inspanning van de organisatie. Met dit Keurmerk laten wij zien dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen voor bedrijfsvoering en interne processen. Wij garanderen kwaliteit van producten, zolang dit in handen is van Harteman. Dit varieert van het transport van bulkgoederen, transport van zand, grind en grond tot aan de opslag en overslag bij onze Tielse Loswal Combinatie (TLC), tegenwoordig ook naast Tiel in Vianen gevestigd.

Zo voldoen een aantal auto’s van Harteman nu ook aan de Europese emissienorm Euro 6. Deze Europese emissiestandaard is voor voertuigen in de Europese Unie van kracht. De emissiestandaard wordt voortdurend strenger en voertuigen mogen steeds minder schadelijke stoffen in het milieu uitstoten. Bij de firma Harteman staat milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel, waardoor wij actief investeren in dergelijke ontwikkelingen op het gebied van milieu.


Deel dit artikel

Nieuwsarchief