Woonrijp maken project Brede Zorgschool in Tiel

Op het terrein van de Brede Zorgschool aan de Rivierenlandlaan in Tiel wordt sinds het afgelopen jaar hard gewerkt door Harteman. Vorig jaar is de riolering aangelegd en is reeds het grondverzet gedaan.

Op dit moment wordt het project in opdracht van de Gemeente Tiel door Harteman woonrijp gemaakt. De totale terreininrichting behoort hiertoe, zoals het aanleggen van het schoolplein, de verhardingen en de groenvoorzieningen. Ook ligt de complete buiteninrichting in handen van Harteman, waarvoor onder andere de gemeentelijke wegen en het parkeerterrein wordt aangelegd.

De Brede Zorgschool is een gebouw voor onderwijs en zorg aan verstandelijk en of meervoudig gehandicapte kinderen en jong volwassenen. Dit gebouw zal plaats bieden aan speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, kinderdagopvang, naschoolse opvang en begeleid wonen door middel van logeerkamers en zelfstandige appartementen. Medio oktober zal de Brede Zorgschool in Tiel worden opgeleverd. Het bouwkundige deel van het project is geheel volgens de BIM (Bouw Informatie Model) methode gerealiseerd. 


Deel dit artikel

Nieuwsarchief